mandag 18. juli 2011

Turen har fortsatt, men ICE nettet har ikke dekning

ICE har ikke dekning i Tønsberg gjestehavn og heller ikke på Jomfruland. Det var dårlig av et selskap som hevder de er best for sjøfarende.


Torsdag 14.07:; Flott morgen . Hadde planer om Stavern, men kom ikke lenger enn til Tønsbeerg, riktignok etter en "omvei" rundt Verdens ende. Før jeg la til møtte jeg Julie. Anne og Harald lå der med båten, hyggelig møte. Middagen ble selvsagt fiskekaker fra "Roar i bua"
Fredag 15.07: Regn, ingen vind og landligge i Tønsberg
Lørdag 16.07Avreise Tønsberg kl. 0900, målet var Jomfruland. En kjempetur. Nesten ikke vind før Svenner, men derfra og ned til Jomfruland blåste det 12-14 m/s og sjøen grov seg opp til 2,5 m
Gikk med godt revet seil, og måtte bruke litt motor for å komme rundt i slagene. Fant en stille plass ved Tårnbrygga ankom kl. 1815. Flott havn ,men er ganske sliten de siste timene tok på. Været var flott hele dagen så nå sitter jeg å, ve nter på pølsevannet.,
Søndag 17.07 Sørøstlig kuling, 17,4 inne i havna. Heftig regnvær, blir liggende på Jomfruland. Gikk en tur ut på utsida av øya for å kjenne på været, imponerende.

Ingen kommentarer: