mandag 14. juni 2010

Endelig

Tre dager, men nå er det over. Lufttrykket har steget fra 993 til 1025 millibar. Det har gjort underverket (sammen med Imigran)
Nå er det faktisk ikke regnvær, en byge i ny og ne, men lettskyet pent vær. Det eneste som mangler er vind, men dagen har gått med til seiling på Breidangen og ikke minst fisking.
Ligger i Horten og er nettopp ferdig med en fantastisk torskemiddag. Fangsten ble spist ca to timer etter at den var tatt. En torsk var nok, (nesten en kilo) og det smakte aldeles underbart.
Seilingen idag var ikke stort å skrive om, vi var såvidt over 5,5 knop i noen få minutter eller var det stort sett mellom 1 og 3.

Jeg kom akkurat i havn før regnet bøttet ned. Det begynner å bli nok, selv for meg, men morgendagen tegner bra dersom Yr har rett. Det ser ut som om vinden kommer nordfra. Da passer det fint med kryss oppover mot Drammensfjorden. Nå begynner jeg å bli lei og trenger noen å være sammen med, samtidig er det alltid en del å gjøre hjemme, så det spørs om ikke morgendagen......

Ingen kommentarer: