onsdag 27. april 2011

Endelig på vannet

I  dag ble Ingerto satt på vannet igjen. Alt gikk bra og nå er det bare litt vask og pussing av dekk og salong før vi drar på tur igjen. Jeg kommer nærmere tilbake til hva som er gjort i vårpussen, både med bilder og beskrivelse. Akkurat nå sitter jeg i båten med sesongens første ankerdram og feirer at det er klart for en ny sesong.

tirsdag 12. april 2011

Velkommen tilbake

Gatene er snøbare, sola skinner og båten får tilbake sin rettmessigeplass i livet mitt. I går var det sesongens første kaffekopp i cockpiten, riktignok etter å ha klatret opp med stige og befunnet meg minst to meter over bakken, men det smakte og ga forventninger .....
Vinteropplaget har gått greitt. Ingerto er sitt gamle jeg, riktignok skitten og uryddig ,men det ordner seg.  Skraping av bunnstoff er igang. først med to hånds skrape og i morgen med maskin. Tar sikte på en lang dag med pussing før hun er klar til ny primer og bunnstoff.  Litt sparkling etter fjordårets landkjenninger så polering av skroget og skifte av pakning på propellaksling før vi er klare til heising. Vask og puss av overbygg og salong tar jeg når vi er på vannet.
Tidsplanen ser ut til å holde og 3. påskedag er absolutt siste frist.